За нашите политици това е шега работа и могат за секунди да ги похарчат...Как се харчат 500 млн. лв.?
Формулярите, с които се кандидатства по публичната програма, стават само за изявление по телевизията, според анализатора от ИПИ Петър Ганев
Ако трябва да обобщим, то въпросното постановление само потвърждава опасенията ни – това са „джобните” пари на властта, като правилата са по-скоро за парлама. В крайна сметка всички решения са в ръцете на министрите – в ролята им на членове на междуведомствения съвет и в МС.
За да не стане някой проблем, е сложена и пречка на ниво областен управител, така че изпълнителната власт да отсее „удобните” проекти още преди внасянето им в междуведомствения съвет.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те са по-скоро за "приятелските" фирми.Че и те деца хранят.
..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само сметни колко милярда са похарчени през последното десетилетие, ще се окаже че на секунда харчим хиляди!За нашите политици това е шега работа и могат за секунди да ги похарчат...
България е сред държавите в Европейския съюз (ЕС) с най-висок дял на хората в трудоспособна възраст, които не търсят работа, сочат данни на европейската статистическа служба Евростат.
През третото тримесечие на миналата година делът на хората в трудоспособна възраст, които не търсят работа, е бил 6,7% от работната сила.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много искам и аз да влезна трайно в тази група....България е сред държавите в Европейския съюз (ЕС) с най-висок дял на хората в трудоспособна възраст, които не търсят работа, сочат данни на европейската статистическа служба Евростат.
През третото тримесечие на миналата година делът на хората в трудоспособна възраст, които не търсят работа, е бил 6,7% от работната сила.
Да си изкарвам доходите само от форекс и да не ми се налага да работя дори и на морето взе да ми омръзва...
Е ти тогава все пак ще имаш работа, друго е да си без работа и да не търсиш работа.Много искам и аз да влезна трайно в тази група....
Да си изкарвам доходите само от форекс и да не ми се налага да работя дори и на морето взе да ми омръзва...
Аз вече цяла година се боря за същата кауза. Засега успявам на 2/3-ти - тоест налага ми се все още да поработвам и наемна работа през уикендите, когато пазарите са затворени. Хванал съм се охрана на един хотел...
Но от понеделник до петък съм си в офиса с графиките пред очите...![]()
Последна редакция от Bibco : 19-01-2014 на 22:23
Не е лошо, дори и да успява човек да живее от форекс, да инвестира и в други неща.![]()
Най-богатият процент от обществото държи половината световно богатство
Състоянието на 85-те най-заможни милиардери се равнява на това, с което разполагат общо 3,5 млрд. души по света
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."