туй се едно някой да застане до Бойко Борисов и да му каже, че има по-висок дан по карате или е по-добър на футбол..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
за оправдание си е баш добре даже![]()
![]()
а сега уж-кадърните даже имат възможността да отидат у друга държава да работят за минимална заплата и да жювеят почти същия стандарт там както тука с минимална заплата
![]()
![]()
обаче по телефона могат да се надуват, че изкарват десет пъти повече от тукашните им роднини
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да му дадат инвалидна пенсия на човека. Я останал без крака, я без ръце.
е кажи честно не е ли така-кадърен съм , свестен съм, работлив ама всички ми завиждат и ми пречат...Много съм готин, ма системата ми пречи мааму![]()
Emil Enchev (18-01-2014)
да за всички области не се отнася ...макар че и това че те спират да се реализираш навън си е спъване .....един футболист няма как да е на световно ниво ако играе в български отбор например
----------
защото има шуро бажанащина и там ,както и навсякъде .................................................. .................................................. .................................................. ...............................
----------
да големи глупости има изръсени от него .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
Как се харчат 500 млн. лв.?
Формулярите, с които се кандидатства по публичната програма, стават само за изявление по телевизията, според анализатора от ИПИ Петър Ганев
Ако трябва да обобщим, то въпросното постановление само потвърждава опасенията ни – това са „джобните” пари на властта, като правилата са по-скоро за парлама. В крайна сметка всички решения са в ръцете на министрите – в ролята им на членове на междуведомствения съвет и в МС.
За да не стане някой проблем, е сложена и пречка на ниво областен управител, така че изпълнителната власт да отсее „удобните” проекти още преди внасянето им в междуведомствения съвет.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Така вече схемата за обирджийството е изградена сега чакат само паричките и лапането ще е в ход.....................вдигнаха и тавана за директна продажба на държавни имоти от областните управители,без да минават през АП и санкцията на министерство,от 15000 сега стана 500000 лв.......................