Това е просто ценностната система на капитализма! Някой му казват демокрация.Най-богатият процент от обществото държи половината световно богатство
Състоянието на 85-те най-заможни милиардери се равнява на това, с което разполагат общо 3,5 млрд. души по света
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Караш ме сега да мисля. Като икономическа система, значи си е съществувал винаги. Парично предметна размяна. От времето на финикииците, мамка им!!
----------
А демокрацията се проявява от време на време, но не винаги. И сега не знам в ная медиина салата от разнопосочна информация, дали не преобладава повече промиването на мозъци. От колкото някаква демокрация.
От както съществува собствеността върху средствата за производство,принципа на формиране на капитала не е особено променен.
Аз през 2013 г. се представих много лошоАз вече цяла година се боря за същата кауза. Засега успявам на 2/3-ти - тоест налага ми се все още да поработвам и наемна работа през уикендите, когато пазарите са затворени. Хванал съм се охрана на един хотел...
Но от понеделник до петък съм си в офиса с графиките пред очите...Металите направо ми взеха здравето...
И ми се налага и зимата да работя.
Работя в снего почистването и снего задържането /и тук сняг не валиявно добре работя
/.
наистина трябва да се въведе някаква форма на облагане която да спре това драстично нарастване на разликите между най-богати и най-бедни..Това е просто ценностната система на капитализма! Някой му казват демокрация.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Като станем богати няма да мислим така![]()
![]()
ши си викаме какво ли ни пука
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
дори и като станем богати трябва да ни пука щото едно такова продължаващо разслоение ще доведе до бунтове по целия свят и не знам къде ще се скрием..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Това разслоение не води ли след себе си социалната държава???
Когато бизнеса не може да се грижи за работниците си идва ред на държавата....
да, но държавата като почне да ги облага със 75% данък и те почват да бягат по другите държави ( справка Франция).. трябва да се въведе някакво световно ограничение в размера на индивидуалното богатство..