Колкото е по-голям риска, толкова повече адреналинНе само в скоростта
----------
........ само ако те вози Фицката-----------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
От мен лек и приятни сънищата.....
В тази тема не съм много в час........харесвам колите, който ми изглеждат на външен вид добре.....от там натаък нищо не разбирам!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко неща:
1. Живял е с много страст
2. Края му е дошъл мигновено и не се е мъчил.
3. Определено ще е бил добър.....Мотористите на пистови мотори каращи бързо са абсолютни пичове
4. Това че се е натресъл, не е причина да не харесваш моторите. Това е призив да внимаваш повече когато караш с над 200км/чИ задължително всички протектори да се носят
5. Няма друга такава тръпка![]()
Баща ми ме запали по моторите още като бях на около 5 годинки
А той самият е имал множество катастрофи от отнето предимство![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (14-01-2014)
........ само ако те вози Фицката-------------------------
С хиляда уговорки преди това!........................страх ме е от мотори!
И от балони, когато се пукат!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както веднъж с един американец по скайпа говорихме (той с GSXR1000)...поне веднъж месечно трябва да застанеш на ръба и да почувстваш, че си близо до края, това ти показва колко си живКолкото е по-голям риска, толкова повече адреналин Не само в скоростта![]()
Първото е трудно да се спазва винаги, а второто никога не съм го правил, като карахЛятото много пъти с къси гащи, тениска, шлем и ръкавици
![]()
Fafa (14-01-2014)
Fafa (14-01-2014)
Хайдеее, лягайте си! !
Много целувки от мен!![]()