Нема да стане. тийнейдржърите са страшна работа. особенно сегашното поколение. вярно, че психиката незнам дали че пречупиш, но поне ще и избиеш мисълта за работа като сервитийрка на морето.
Нема да стане. тийнейдржърите са страшна работа. особенно сегашното поколение. вярно, че психиката незнам дали че пречупиш, но поне ще и избиеш мисълта за работа като сервитийрка на морето.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
уф немам думи като е ревнала ще работя
бе дете ела покрай мен погледни виж можеш
а ти ще ходиш да се излагаш
в ужас изпаднах
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
АБе не ми се ика да ти го казвам, ама сервитиорките по морето са на почит, особено от Мъжете туристи.
разбираш ли.
То май това и без да го казваш е обществена тайнаДори си мисля че това им е целта на тези момичета , което е жалко
.................................................. ...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
знам знам, затуй я фащам за ушите и с мене навън
да й дойде акъла
па дядо й щото е с практика световно известна хич не се замисля
----------
както казва един френд- ние с момчетата сме добре мислим за една пишка, ама вие с женските мислите за всичките п... на света
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Личния пример кат е келнерка, те и децата това виждат, в каквото са расли.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Така така, хич няма да отпускаш юздите, че да не иде каруцата в реката. мен баща ми на времето хубаво че ме поушамарваше да влезнах в релсите, иначе как се без засили в дерето по едно време........ боя учи на смирение. нужно е отвреме на време, не постоянно.
тя зарад морето и по-голямото разстояние до вкъщи иска сигурно![]()
![]()
не вярвам да иска да ходи там зарад работа още повече такваз
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
че тя и сега е на морето бре чадо
е, да живееш в идеален център на Варна
и всичко й е на близо
ама аде........................
Последна редакция от ~@~ : 12-01-2014 на 10:21
НЕ ве може, защо да не може. доста е примамлива идета да си цяло лято на море, без да плащаш квартира и ядене примерно. ама осевн това покрай работата стават и удесий.