Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, Албе, Добър вечер, мила моя!
Не съм те мяркала отдавна ... аз мисля да потърся вход къмто кроватя, че днес просто се скапах от разходка в туй хубавото време
то не беше до плажа, да погледна лебедите, то не беше по магазините... с щерката изляза ли.... тотално съм изплезила език
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
че то останаха ли жени на този пазар ? аман - суша навсякъде![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
infesta (12-01-2014)
е хади де щом е време... ма нема кой да го направи и да ми го сервира....
па как не ми се става от леглото
и като знам що нещо ме чака.............. и кола за ремонт
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро на всикото трейдър в неделя сутрин![]()
**g, позитивна както винаги и с кафенеце - как го предпочиташ, с мляко и захар
Напълни ли гърнето със жълтички в петък
----------
Да докарам още една , то където 5-6 там и 7-8.................................................. .................................................. .................................................. ............................
~@~, много заледена таз пейчица, по-Убаво не сядай на нея че послеА това със съединителя е много готино, моя така се прееба на един светофар, спирам и чакам колата пред мен тръгва но не и аз
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb