Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014), INedelchev (10-01-2014)
Пийте по една ракия, айде---------------------------------------
----------
И едни боички не ти е купил то циганин Бачо![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз проблеми нямам никакви , момче ! Всичко хубаво и полезно , което може да съществува ми е в повече от на тебе ! Никога не те замесвам в ''разговори '' и не ''все едно '', а ''де факто '' за мен - теб те няма , несъществуваш................... Просто видях , някъкъв себичен , егоистичен и педерастки пост на някъкъв Олег-офрен .......... и реагирах ........леле какви обиди, какво нещо.
Виж човек, разбрахме, че си имаш проблеми, но нито аз, нито някой друг от тук пишещите сме отговорни за тях
А понеже почти винаги си на въпреки, те моля повече да не ми репликираш пост, да не ме замесваш в разговор, нищо. Все едно ме няма, може и да ме игнорираш даже, още по-добре
А съвета който отправяш...използвай го за себе си, на мен не ми върши работа
GGBG (10-01-2014)
Ивъъъъъъъъъъ...Аз проблеми нямам никакви , момче ! Всичко хубаво и полезно , което може да съществува ми е в повече от на тебе ! Никога не те замесвам в ''разговори '' и не ''все едно '', а ''де факто '' за мен - теб те няма , несъществуваш................... Просто видях , някъкъв себичен , егоистичен и педерастки пост на някъкъв Олег-офрен .......... и реагирах ........ти па си мноу убав
------------------------------------------------
Oleg (10-01-2014)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Fafa (10-01-2014)