Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такива думи не се употребяват от хора без проблеми и с разумАз проблеми нямам никакви , момче ! Всичко хубаво и полезно , което може да съществува ми е в повече от на тебе ! Никога не те замесвам в ''разговори '' и не ''все едно '', а ''де факто '' за мен - теб те няма , несъществуваш................... Просто видях , някъкъв себичен , егоистичен и педерастки пост на някъкъв Олег-офрен .......... и реагирах ........
Всичкото което си написал, се отнася не за мен, а точно за теб
Много ти е лошо отношението, направо си за съжаляване. Но тук не е мястото
Айде, стига толкова от мен
Не си струва нито четенето, нито дискутирането с теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уф, нАФТАААААААААА туканка малко страх ме хваща като ти видя позициите и колко си категоричен
ба...тоз ТА за нищо го немаш да ти кажа.............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Фицкааааа......
Напечели едни пари и отиде да ги харчиш без мен, нали?!
На една паея не дойде да ме вземеш да ме заведеш! Знаеш ли как добре се бях "натокала".....
Еми.........сори!
Щях и снимка да ти прате ама ти ме ядоса.....
Фафле не може, никакви снимки, какво е това, нека да бъдем замаскирани
кат ни покани на гости ще го изненадаме с визия, дотогава ще сме Мата Хари
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Това пък защо ве зайче
Аз толкова много да те искам, а ти .....
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН