Утре и аз мисля да го гледам толкова хваления филм с леонардодано си заслужава гледането
Утре и аз мисля да го гледам толкова хваления филм с леонардодано си заслужава гледането
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Недей така, трудно е да си на наркотици и да правиш пари, пък той ги съчинява. Виж ги повечето наркомани просят за пари например.Това и аз и всеки може да го прави без допълнителни знания и умения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кажете някой интерес филм с Лиса Ан или Мадисън Ив ?
Едно време с голям интерес следях http://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Carrera ... особено с третото око
Туй не мога го разбера в нашето общество - може да снимат филми, къде се стрелят, измъчват, режат, разни ужасии и кръвотии и слагат забранено за под 12г. А филми, къде правят либоф, хем си правят удоволствие, хем показват техники и фатки как хората да се размножават - и ООО НЕ МОЙ ПОД 18г и направо ТАБУ НИ СА ГОВОРИ!!!
СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е Е*АЛ!!!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
и аз влязох да го препоръчам, щот видях, че го има по торентите, ма колегите вече ме изпреварили..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=477946
http://www.imdb.com/name/nm5037908/?ref_=fn_al_nm_1
Тоя изиграл някаква свръхепизодична роля, супер масовка и в един единствен 25-ти кадър от филма се видели връзките на обувките му вероятно и вече цяла статия посветили на него. БЪЛГАРСКАТА ЗВЕЗДА във Вълка от Уолстрийт![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
rusalita (10-01-2014)
10 цитата за успеха от истинския Вълк от Уолстрийт...няколко цитата от бившия борсов брокер за това как да забогатеем и да постигнем успех
http://profit.bg/news/10-tsitata-za-...id-117542.html
Ще я погледна тази звезда, не съм я чувалЕдно време с голям интерес следях http://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Carrera ... особено с третото око
Туй не мога го разбера в нашето общество - може да снимат филми, къде се стрелят, измъчват, режат, разни ужасии и кръвотии и слагат забранено за под 12г. А филми, къде правят либоф, хем си правят удоволствие, хем показват техники и фатки как хората да се размножават - и ООО НЕ МОЙ ПОД 18г и направо ТАБУ НИ СА ГОВОРИ!!!
СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е Е*АЛ!!!![]()
дано си заслужава гледането, апетитно изглежда
![]()
аз кармен лувана много я следях ама нещо се затри от сцената ...не я засичам вече ....![]()
![]()
![]()
D-12 (11-01-2014)
Малииии![]()
![]()
какви са тез актриси , това чудо
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.