С теб почти сме набори 87 ли си ? аз съм 90катрябва задължително да направим едно събиране !
С теб почти сме набори 87 ли си ? аз съм 90катрябва задължително да направим едно събиране !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да 87 съм ....еми аз съм навит нали ти казвам само казваш кога и действаме .....сериозен човек съм![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е , то ние набори бе![]()
![]()
аз съм 99
![]()
![]()
мож даж го закръгля
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не се бъзикай.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........
Май във филма ще има от всичко по-малко и няма как да е само едно нещо...Нищо не може да те преебе по-добре от теб самия
Аз още се чуда дали да взимам билети. Филмът доколкото разбрах е 3 часа дълъг. Ако е насочен към брокерските му изпълнения и далаверки, би ми бил интересен, може да се научи нещо, за да се предпази човек за в бъдеще. Но ако ще гледам предимно как някой шмръка, чука, пие, лети със самолети и кара лъскави коли, защото неясно как взел някакви пари от някакви хора и накрая го тикнали в затвора......не благодаря
филма е мазало ....3 часа е верно но се захласваш и не ги усещаш
.................................................. ............
Ми виждаш няколко неща като цяло, става ти ясно за далаверата, НО главно в филма е, наркотици, секс и самоунищожителен живот.Нищо не може да те преебе по-добре от теб самия
Аз още се чуда дали да взимам билети. Филмът доколкото разбрах е 3 часа дълъг. Ако е насочен към брокерските му изпълнения и далаверки, би ми бил интересен, може да се научи нещо, за да се предпази човек за в бъдеще. Но ако ще гледам предимно как някой шмръка, чука, пие, лети със самолети и кара лъскави коли, защото неясно как взел някакви пари от някакви хора и накрая го тикнали в затвора......не благодаря
Това и аз и всеки може да го прави без допълнителни знания и умения. Въпросът е да покаже или поне загатне, как може човек да изкарва пари или поне да не губи изкараните
Тя и жена ми врънка да взимам билети и да ходим да го гледаме, ама като видях колко е дълъг, а аз обичам да се наливам с вода, ще трябва да правят 3 ПикПаузи поне. В нашите молове докато излезеш от залата, докато намериш тоалетната и докато се върнеш около 15-20 минути ще ти отнеме. Което означава, че е напълно вероятно да изтърва около 1час от филма![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Филм не прекъсвам никога за тоалетна, мразя да пропускам и си правя сметката предварителноЗначи вълка явно ще се гледа
![]()