Казаха,че ще ми хареса в Щпанско и нема да искам да си тръгнаОбирджийска държаваТук ако си здравноосигурен се лекуваш безплатно в държавните болници, ако не си....пак безплатно, защото ти го покрива червения кръст, а ако си плащаш в частна компания, ползваш безплатно държавните и частните клиники
----------
Няма винетки в Испания, само пътен данък
Прасьо верно ли е бре?...............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Oleg (07-01-2014)
Това изключва познати и роднинство! Аз имам леля в системата и правят всичко, което се налага без да плащам, но винаги ходя с почерпки там....и то ма излиза двойно! Но не мога да отида ей така.!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, колко да ни искат ..............2.50 на преглед .............. Това са за дневните на доктора , който е учил 7 години ............ Като идеш на заведение , що оставаш бакшиш на тъпата сервитьорка , като получава заплата за работата си ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
ееееееее........... па и почерпки
зъболекаря ми звъни- да вземеш да дойдеш поне на профилактичен
той такса не взима, каза то не си заслужава писането заради едната такса
па отделно дето ми обръща фнимание
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
"Tъпата" сервитьорка получава толкова заплата, колкото да не умре от глад, реално това което изкарва като някакви пари и идва главно от бакшишите
----------
Е нали трябва да се поттдържат тез пътища. Нищо не е безплатно. Проблема е, че тук и да се плаща, парите не отиват по предназначение, а там и да се краде, си отива и по предназначение.
фицката (07-01-2014)
нали е казано от данъците и смърта няма измъкване
въпроса е максимално кво можем да укриваме , за да плащаме по-малко![]()
Щото бакшиша е по желание, а това за което аз говоря е задължителноНо щом сте съгласни, че така трябва...ОК
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН