Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ахааааааааааааааааааааааа аа ЯСНО защо днес нямало процедиране
ШЕФЪТ почива и затуй няма и процедиране,щото няма позиции
АЯСНООООООООООООООООООО
айде да са живи и здрави именниците
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
5 години и половина бачках на трудов договор удържаха ми по около 300 кинта за разни осигуровки и още около 400-500 лефа от работодателя и кво съм получил от тез кинти , нищо
пенсия няма взимам, щот за нащо поколение пенсии няма да има по ред демографски причини, отиваш на зъболекар или лекар ко като си осигурен плащаш си всичко е за кво да даваш толкоз кинти и срещу тях нищо, нито лев повече няма вземат от мен, нищо неискам от държавата, но и тя няма вземе от мен освен ДДС което няма как да се спести![]()
Fafa (07-01-2014)
за туй ли иде реч???????????????????????????????
за електоратот ли? ми ние сме им донори
----------
Тем там шефе, аз от 8 години съм СОЛ, отделно управител на фирма5 години и половина бачках на трудов договор удържаха ми по около 300 кинта за разни осигуровки и още около 400-500 лефа от работодателя и кво съм получил от тез кинти , нищо
пенсия няма взимам, щот за нащо поколение пенсии няма да има по ред демографски причини, отиваш на зъболекар или лекар ко като си осигурен плащаш си всичко е за кво да даваш толкоз кинти и срещу тях нищо, нито лев повече няма вземат от мен, нищо неискам от държавата, но и тя няма вземе от мен освен ДДС което няма как да се спести
скъсват ме от данъци и доизравнявания, накрая какво-като теглиш чертата
ей оня големия надървения и си казваш,че то по-добре да не бачкаш
толкоз давам за пенсии и разни простотии,дето и родителите ми не го вземат годишно като пенсия
и им теглих една майна
по-добре при мама и тати да идат отколкто при мангал
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз ходя на частно винаги, така и така си плащам и отношинието е различно! Още като кажеш, идвам на частно и веднага се променят докторите и внимание обръщат! Иначе сме им като бройлери на конвейр!
макар че и тва ДДС 20% ми обира държавата от печалбите от форекса
то кът съдружник ми е, прибира си тлъст процент![]()
Фицка,
Тва дет ни искат е потребителска такса, на всяко посещение ... При ДжиПи-то, после при специалист (ако се ходи) ... и т.н
Ако има Човек допълнително ЗО (към някой фонд, за което обикновено работодателя ако е избрал, плаща от рода на 18-30-... лв на месец),
тогава не се плащат тия дребни такси, ами се поемат от пакета, за който стана дума