златото май ще се изсипва
Вкарвам късите от текущи нива.
златото май ще се изсипва
Вкарвам късите от текущи нива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес не пипам, това от фигурите сметкоубиец, боц отгоре, боц отдолу пък стана правоъгълник.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Златото започва да потъва, най-после проби и 1237 ... настроен съм мечи под 1250, но ще изчакам още малко.
На мен пък за дълги по ми стои
...................
----------
http://charts.mql5.com/3/506/xauusd-...e-exchange.png
emoyambol (07-01-2014)
Ако пробие 1250 и аз ще съм в твоя отбор, но засега не пипам.На мен пък за дълги по ми стои
...................
----------
http://charts.mql5.com/3/506/xauusd-...e-exchange.png
И аз тъй като гледам пак ще пробва съпротивата.................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако бях сигурна щях да съм с дълги, реално клина си е дал таргета, нещо и като диамант стои за обръщане, но тоя шиш маже картинката.
Снощната ми прогноза се оказа вярна и за дългото и за късото![]()