Вероятно е от форума ...
и при мен така се получава , но не на всеки пост .
Вероятно е от форума ...
и при мен така се получава , но не на всеки пост .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Много бързо цъкатедайте си почивка, форума не може преброй постовете да ги сметне
И при мен така се получава, но много рядко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
там е работата че го натискам нарочно бавно и внимателно и пак така се получава, затова предположих че е от там.................................................. .................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така ти пише като станеш машина у писането![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Емигрантите ?![]()
![]()
те ли са най-големите
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
опитвам се да се сетя за някой починал роднина дет е работил в Швейцария мъ нъцки..Не си ли чувал, приказката за богата леля или чичо, които са работели в чужбина.
След това издирват наследниците и се оказваш единствения наследник.
Моя пра дядо е бил на работа в Аржентина.
Работел е на нефтена платформа, става инцидент и почива.
Имал е три сметки, една спестени пари, една пенсионен фонд и една със изплатената застраховка.
Но роднините му нищо не са видели от тези пари.тогава България е имала едно по друго управление и политика.
![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз и рецепти съм пускал за готвене на заек!Хвърли на тая тема един поглед.
И сега по тази тема. Да попитам, някой от форума смята ли да емигрира след заветната дата 1.01.2014? И на къде се е насочил/коя държава/?
аз не с форекса може да се от всяка една държава и който е решил да се занимава с него няма защо да ходи на друго място но като се натрупат парички бих си направил едно пътешествие да видя малко свят