Нямам много контакти и не съм в час за такава крайност. Но предплагам че участващите в студентски бригади, дето 90% не са студенти, ще изкарат вече зимата спкойно на социални помощи в Англия. Добра далавера, вместо да се прибереш в БГто че да си похарчиш парите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Говоря за такива без специалност и образование което да им върши работа там,основно от малките селца и градове.Айде не тръгват чак на сляпо,но на думи само уж някой ще ги уреди там,а като отидат и почват мъките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди да се тръгне, редно е малко да се проучат нещата. Да се намери "канал". Демек, дето има вече заминали, устроени на работе и квартира. И все още нишата предлага възмижности.
Грешиш, 90% са студенти, само че има такива които стават студенти и още в първи курс се възползват от тези програми и заминават.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Сина ходи вече 2 гдини подред. А е от диплмираните "студенти". И като ми разказва че има и 50 годишни "студентки", че то и аз да се пиша "студент". Може и да намажа нещо.
![]()
требе да има цел у жювота зарад коят да съ оди там![]()
![]()
и съответно план ко да са прави по тез въпроси там
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
аз имам познати, който ходиха на бригади в САЩ. Повечето от тях бяха доволни, но имаше и такива, които си изпатиха от фирмите, с които заминаха. Разправяха, че са стояли там без работа по 2-3 седмици. Общо взето си е рисковано
Целта и схемата са ясни.
Дипломираш се в БГто, като бакалавър по нещо си. Бачкаш на бригада в Англия. И от там кандидатстваш за нетуристическа виза за Канада. От бригадата трупаш 5-7К паунда на страна. Ако имаш късмета, заминаваш за Канада. Там записваш магистратура. По канадското законодателство, държавата ти поема всичко докато се устроиш. Защитаваш магистратурата. Започваш работа.
И една сутрин се събуждаш, и усещаш че си бял човек, в бяла държава.
Въпрос. това казвал ли си го на синът ти?Целта и схемата са ясни.
Дипломираш се в БГто, като бакалавър по нещо си. Бачкаш на бригада в Англия. И от там кандидатстваш за нетуристическа виза за Канада. От бригадата трупаш 5-7К паунда на страна. Ако имаш късмета, заминаваш за Канада. Там записваш магистратура. По канадското законодателство, държавата ти поема всичко докато се устроиш. Защитаваш магистратурата. Започваш работа.
И една сутрин се събуждаш, и усещаш че си бял човек, в бяла държава.
Ако да защо не го е направил ами седи в най мангалската държава?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Това ми го е казал сина ми. И такива са плановете му. Но има проблеми с ...................нежната половинка. Да вземе и тя диплома, и да влезе в схемата.
..............................................![]()