Има и други пчелари из форума,опитай и на конкуренцията от стоката.
РЕДА трябва да си направим и една пчеларска тема да си хортуваме и там.![]()
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
REDA (04-01-2014)
Преди 5-6 години като беше на ръба на фалита ПИБ и фирмените ни сметки бяха там и да видиш как подприпквахме да теглим квото може и да го преместваме по други банки. Добре, че БНБ наля 500 милиона еврака спешно, да закърпи положението, че нямаше да е гот.
----------
Де ги и от тях ще взема. Че налучках едни уникални напитки и мисля да сваря един тон следващото лято, пък искат и по малко медец.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз четох , че са 38 ... ,
и все си мисля , че може нещо такова да видим отново у нас .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дори и на Балканите не можеш да си купиш
от нииде МЕДЕЦ под 10 евра!!!!!
Потници си имам предостатъчно, че по-напреде
в темата казах, че съм се занимавал с текстил.
Фирмата все още съществува и е една от най-мощните
по територията, но РЕДА няма нищо общо с нея
освен разни благинки без пари!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA,
според Гечев валутен борд „Като инструмент, той даде добри резултати, но вече е време да сменим системата
ко мислиш дали не е време да го махат борда
Според Гечев, така ще бъде премахната тежестта върху българските износители, които страдат от високите цени на износните стоки заради надценената стойност на лева.
демек според него ако борда се махне и лефа се пусне свободно лефа ше падне спрямо еврото и долара или![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не е ДПП ( Државно Предприятие за Потници) НапРЕДъкДори и на Балканите не можеш да си купиш
от нииде МЕДЕЦ под 10 евра!!!!!
Потници си имам предостатъчно, че по-напреде
в темата казах, че съм се занимавал с текстил.
Фирмата все още съществува и е една от най-мощните
по територията, но РЕДА няма нищо общо с нея
освен разни благинки без пари!!!)
А Дизеле, тогава парно за 2-3 години .... накрая се плащаше с една заплата)
Де го тоз мед по 10 евра кой го купува, да му продам......................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Дам!!!!Преди 5-6 години като беше на ръба на фалита ПИБ и фирмените ни сметки бяха там и да видиш как подприпквахме да теглим квото може и да го преместваме по други банки. Добре, че БНБ наля 500 милиона еврака спешно, да закърпи положението, че нямаше да е гот.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тез парички Станишеф ги подари на ПИБ
щото и до ден днешен не сЪ върнати.
Бяха сгазени всички възможни закони!!!!!!!!!
То собственика на ПИБ е един дето е
племеник на Т.Жив., но това е друга тема!!!!![]()
Аз съм един от тях и INedelchev също е от пчеларската гилдия,засега сме това.Може и други да има.Преди 5-6 години като беше на ръба на фалита ПИБ и фирмените ни сметки бяха там и да видиш как подприпквахме да теглим квото може и да го преместваме по други банки. Добре, че БНБ наля 500 милиона еврака спешно, да закърпи положението, че нямаше да е гот.
----------
Де ги и от тях ще взема. Че налучках едни уникални напитки и мисля да сваря един тон следващото лято, пък искат и по малко медец.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Валутния борд е ИЗКУФЕЛ Дизеле още около 2000-2001 година,REDA,
според Гечев валутен борд „Като инструмент, той даде добри резултати, но вече е време да сменим системата
ко мислиш дали не е време да го махат борда
Според Гечев, така ще бъде премахната тежестта върху българските износители, които страдат от високите цени на износните стоки заради надценената стойност на лева.
демек според него ако борда се махне и лефа се пусне свободно лефа ше падне спрямо еврото и долара или
че беше станал твърде скъп веке и икономиката започна
да губи от към конкурентноспособност. Също тъй БОРД
реално не функционира щото бамКите могат да манипулират
величината на М3, т.н. ШИРОКИ пари както си искат, че
бамковата система не е централизирана. В резултата се
получи огромно задлъжняване на бизнес и население и
т.н. лоши кредити които вероятно надхвърлят веке 40%.
От друга страна падането на борда ще доведе до няколо
месеца до ХУМАНИТАРНА катастрофа по територията!!!![]()