е Фафле, аз бих казала че е на 38 но годините не му личат
щото е от онея младоликите като мен
е Фафле, аз бих казала че е на 38 но годините не му личат
щото е от онея младоликите като мен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има вратичка в туи начинание.......Бе не ме бие чак толкоз в главата,
но някак си не мога да постигна
висока концентрация.
Едно време по-бърже се възстановявах,
но има и друго. Тогаз не гълтах таквиз
количества. Ся като заседна и малиииииииии!!!
Хубу, че е рядко с пиенето.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса да ти кажа, че РЕДА беше решил
още преди празниците, че от Нова Година
няма да пие никогаш освен на Рожденни дни!!!!
ако ти съ припии просто питаш у темата
"КОИ Е РОЖЕННИКА ДНЕС"?
ТОЛКОВА ОРА Я ЧЕТЪТ .,че все некои има.....................
и така ще ти остане чиста съвеста .........че си държиш на думата.........![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Алфи , маани ги тия отдолЕ , бре ! Дорде прОчета какво си написал , ми се размартикоса погледа ............................![]()
alf (02-01-2014)
REDA (02-01-2014)