РЕДА, от Нова Година не пие алкохол!![]()
РЕДА, от Нова Година не пие алкохол!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аре честит 8-ми март от Фицката и до нови срещи![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
alf (02-01-2014)
Мерси, мерси...! ......... Срещите по Коледа!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса, имам една ванила пут опция със страйк 3780 и падеж днес, четох, че когато изтече опцията има няколко варианта, единия от които е да ми се отвори къса на спота.Това как става, предварително при покупката на опцията, или след изтичането и ще ме питат
Платформата е на Бенча трейдъра.
На демото нищо няма да се случи, на реалната ще ти отвори позиция сел от 1.3780, ако курса е отдолу, освен ако не си избрал при отварянето екзерсайз кеш, тогава ще ти захрани разликата между страйка и моментния пазар на падежа.Абса, имам една ванила пут опция със страйк 3780 и падеж днес, четох, че когато изтече опцията има няколко варианта, единия от които е да ми се отвори къса на спота.Това как става, предварително при покупката на опцията, или след изтичането и ще ме питат
Платформата е на Бенча трейдъра.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (02-01-2014)
ми то... че е смешно смешно е, ама понякога и не е
на 31-ви сутринта един бивш състудент като ми звънна сабахлем рано рано в 7.30 сутринта с поздрав Христос Воскресе и ми преобърна душата
ама му е простено... той с това тежко заболяване... на най-хубавите празници си е самичък
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
А бе тука да не ти е болница ве кльомбоми то... че е смешно смешно е, ама понякога и не е
на 31-ви сутринта един бивш състудент като ми звънна сабахлем рано рано в 7.30 сутринта с поздрав Христос Воскресе и ми преобърна душата
ама му е простено... той с това тежко заболяване... на най-хубавите празници си е самичък![]()
Не е приятно да се оплакваш ти или който и да е.