ГЕПИТО си Жювей!!!
В момента е на +650 пипа !!!
Сложил съм му +40 пипа стоп
и въобще не го мисля!!!!
Ся въпроса на въпросите е
да не вземат на РЕДА стопа
на късите му евра!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затворих късата на 1.3670,малко почивка и ако върне нагоре пак ще го скъсявам.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
ШЕФЕ ти и там ли овърша като мен при гепито
аз го резнах йощ сабахлем в 6.10 на Оандата
пуска пуска медец
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Absa чадо,)
РЕДА иска още 10-на пипа надоле
да си вземе лимита и да полегне да дремне,
че още има неква слабост от тия алкохолните.....)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А едно време кога беше млад, как пиеше, ехеееече още има неква слабост от тия алкохолните.
А сега по една седмица те бие главата![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ковна ми и един лимит. Та за днес, танто за кукуриго. Взел бог, дал бог.
Сега да се ослушам за нещо за капак на деня.
ъъъъъъъъъ три дена нон-стоп
мои приятели като са се затворили нейде и з Балкана пети ден пият
пет дни нон стоп
вчера ми реве по телефона единия,че едвам държи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви