Странен ник чадо,
на РЕДА лимита все пак е бил
грешен, че много близо е бил
до трендлинията. Требело да е
с пип отгоре нейде!!!
Нищо де. 3-4 пипа по малко
профит няма да съборят РЕДА!!!!![]()
Странен ник чадо,
на РЕДА лимита все пак е бил
грешен, че много близо е бил
до трендлинията. Требело да е
с пип отгоре нейде!!!
Нищо де. 3-4 пипа по малко
профит няма да съборят РЕДА!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Знам, но да поседи няколко дни после ще си го сменя, че сума народ ме пита на лични какво мисля, а така е видно за всички.
----------
Аз не те питам с лошо, просто се зачудих има ли някой да влиза с 0.03 на центовата сметка. Те амортизационните на мишката са повече от![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не бре Абс, на платформата на Оанда, не мога да си сложа индикатори, и затова гледам МТ4Знам, но да поседи няколко дни после ще си го сменя, че сума народ ме пита на лични какво мисля, а така е видно за всички.
----------
Аз не те питам с лошо, просто се зачудих има ли някой да влиза с 0.03 на центовата сметка. Те амортизационните на мишката са повече от
досега не съм ползвала бонусната сметка на инстата
и тъй като днес не ми се търгува особено, ей така за спорта пуснах
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Absfresh (02-01-2014)
РЕДА е отново къс от 1,36824 като
лимита е към 40-на пипа!!!)
Само едно ФИБО на 1,3655 го притеснява!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що така бре ШЕФЕ
то си е за надоле
виж как хубааааааааааааааааво се свлича
то се свлича ама акулите ненадейно може се появат и да оберат късно влезналите
ония дебнат![]()
REDE, онва разузнавателното ГеПи ко го напрай
Че гледам и то се изсипва - пък там яко мачка кат тръгне с посока![]()