Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
късо за 1.35 без коз
па... да си обявя и сделката
айде, другата седмица ластик до 1.40
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
всичко късо касирах аз 65 пипа доволно за днес
мисля може да коригира отново до 1.37700 и оттам пак късо му влизам, ше изчакам утре да видим дали така ше стане
----------
акулите го виждат на 1.35500 ше има да почакаш месец и кусур за нови върхове
ония са хитриии![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, това ми е големия залог до април. Под 1.3760 по 200 долара на точка.
Около 1.3660 влизам в пари на изтичането, иначе дори и в момента има доходност 10%
Не искам никой да убеждавам в моята истина и търговия, но мисля, че идва един от онези моменти, веднъж на 5 години, когато някои хора стават милионери или мултимилионери, а други фалират.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (02-01-2014)
Освен да ти пожелая успех, друго не виждам какво
Фицка, това ми е големия залог до април. Под 1.3760 по 200 долара на точка.
Около 1.3660 влизам в пари на изтичането, иначе дори и в момента има доходност 10%
Не искам никой да убеждавам в моята истина и търговия, но мисля, че идва един от онези моменти, веднъж на 5 години, когато някои хора стават милионери или мултимилионери, а други фалират.=============================
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Лимит на 1,36843 на два пъти не го взе за пипитки
и РЕДА накрая затвори ръчно на 1,36889.
Все пак добро начало!!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви