Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
10К ми искаха за отваряне
Олег то и затова има много убийства на жени от съпрузите им тукВзимат им всичко, че и до животно требе да плащат
Они си викат, по-добре да я очистя и да живея спокойно, па макар и у затвора
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нищо не каза. Знаеш ли, че САЩ примерно се работи на Нова Година, на Коледа се почива 1 ден.То Великден навсякъде има, не е само в България
Коледа и нова година също. Пък и като гледам, магазините продължават да си работят, доставки се правят, торти се приготвят, храни като цяло....та това с неработеното пак ми се струва като извинения за мързел
От много години не е като през комунизма.
Тука в БГ след малко всичко затваря? Защо?
Отработване в събота, такава тъпотия не знам дали има другаде по света.
А като цялата система почива и ти си длъжен. Примерно почиват детските градини, няма кой да ти гледа детето, принуден си и ти да почиваш, дори и да ти се работи, не работи спедицията ,не можеш да пратиш товар,, не работят банката ,не можеш да платиш. Ти се напасваш според ситуацията, но защо трябва да е така.
Ей го сега 15 дена служителите ще са по курорти, заплатите вървят, осигуровките вървят, а работа йок.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И къде има почивни петнайсетина деня бре Олег????То Великден навсякъде има, не е само в България
Коледа и нова година също. Пък и като гледам, магазините продължават да си работят, доставки се правят, торти се приготвят, храни като цяло....та това с неработеното пак ми се струва като извинения за мързел
От много години не е като през комунизма.
Това, че кръчмите и дюкяните работят увеличава търговския дефицит!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здрастя колегията!
Стига сте го бистрили това с почивките, че ми дойде един черен виц наум:
Две старчета си вървели и единия казал на другия:
- Наборе, дай да седнем на тая пейка да си починем!
Седнали и починали!!!
Оставям почивките настрана и Ви пожелавам незабравимо посрещане на Новата Година и нека пипсове да ви лазат през новата 2014-та като мухи на лайно, като хлебарки студентско общежитие, като мравки вафла, като срамни въшки......е тука щях да се олея!
С няколко думи - ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА и МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА УСПЕХ и ВИСОКА ДОХОДНОСТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА, ...... КОИТО ДА ОПОЛЗОТВОРИТЕ ВСЕ ПАК!!!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Баси и каръка, да спечелиш сумати купи в един от най-опасните спортове, и накрая да се хлъзнеш на тъпия лед
Магазините тук не работят ли по същият начин ?Нищо не каза. Знаеш ли, че САЩ примерно се работи на Нова Година, на Коледа се почива 1 ден.
Супермаркетите са си отворени даже и на Коледа.
Държавните институции може, но частният сектор и той ли ?Тука в БГ след малко всичко затваря? Защо?
Това вярно е тъпотияОтработване в събота, такава тъпотия не знам дали има другаде по света.
Има си частни градини, има си бавачки.А като цялата система почива и ти си длъжен. Примерно почиват детските градини, няма кой да ти гледа детето
Никоя спедиция ли ? Отворих спидито: http://www.speedy.bg/begin.php?page=...ID=135&lang=bgне работи спедицията ,не можеш да пратиш товар,, не работят банката ,не можеш да платиш.
Доста работни ми се струват.
За банките ОК, но плащането може преди и след това и на части, отново не виждам проблем който да няма решение.
Защото така функционира системата. А решението на възникналите пречки, въобще не е сложно.Ти се напасваш според ситуацията, но защо трябва да е така.
Държавните може, в частният сектор такива почивки няма.Ей го сега 15 дена служителите ще са по курорти, заплатите вървят, осигуровките вървят, а работа йок.
Точно товагледах сега по новините!Баси и каръка, да спечелиш сумати купи в един от най-опасните спортове, и накрая да се хлъзнеш на тъпия лед
Като ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш!
Тоз не може да умре, прекалено е велик да се претрепе от едни ски. Оцеля при катастрофа с 300 и продължи да се състезаваБаси и каръка, да спечелиш сумати купи в един от най-опасните спортове, и накрая да се хлъзнеш на тъпия лед
Аз съм му фен![]()