Ползвай техники за релакс. Много помага.Да в този вариант с яда е така. И на мен ми се е случвало пък сигурно и на всеки начинаещ трейдър. Дойдат ли чувства и емоциии тогава става тежко и пагубно да се търгува.
До сега не съм имал момент в който да съм много изнервен и накрая на деня да съм на печалба. Ако някой знае как става да каже, щото аз често съм изнервен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пийте чайчета от мента и/или маточинаПише че били успокоявали. А и са доста вкусни особено с мед.
Може и някоя друга комбинация разбира се.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз му знам цаката ама още не изкарвам достатъчно.
Като почна да правя поне 2к ще си взема една симпатична студентка(компаньонка) за 500лв на месец и ще и плащам за да ме релаксира.
С различни видове техники. Коя от коя по релаксираща. Като спре да върши работа ще си взема друга
ПС: http://www.investor.bg/news/article/113681/346.html
яко а![]()
Последна редакция от stanislavnba : 10-03-2011 на 10:51
Хаха много евтина. За една вечер за тези пари може да се осигури, ама за цял месец....oт изтока ли ще я вербуваш
Иначе то си е така, с пари е най-добре. Но докато ги нямаш още, напрегнатостта ти няма да изчезне само защото мислиш позитивно и си се представяш преуспял. Когато си гладен трябва да ядеш, когато си жаден трябва да пиеш. И това няма нищо общо с това дали си се представяш нахранен и т.н.
Това са физиологични нужди, а напрегнатостта и изнервеността са следствие от тези нужди.
а аз съм наяден бе.
А това за студентките изобщо не е вярно. 500лв даже са много, аз просто съм щедър човек.
Имам един приятел дето си беше намерил една за по 20лв на вечер. Даже някой път и за по малко се навиваше, пича не винаги имаше толкоз пари
.
Пък студентките са в нужда. Трябва да им помагаме.
OK, ето снимка на монитора, погледни - 10 лота, 10 000 евро, гаранционна сума 99,99 евро
a ето и линк към сайта на Делтасток, където категорично се казва: 1 лот = 1000 единици от базовата валута
http://www.deltastock.com/bulgaria/i...xed-spread.asp
Последна редакция от privelege : 10-03-2011 на 11:38
нали точно това ти обясняваме. 1 лот е равен на 100 000 единици. и маржинът ти при 1:100 лост е 1000 евра при 10 лота ще е 10 000 евраok, ето снимка на монитора, погледни - 10 лота, 10 000 евро, гаранционна сума 99,99 евро
http://prikachi.com/images/714/3076714k.jpg
това което ти пише в делтата ти можеш да си го настройваш. на колко единици да ти е равен 1 лот, но това е направено за удобство и не представлява дейсвителната стойност на лота, която описах по-горе.
явно теорията ми за зайовците е вярна :d
1 лот = 1 000 , а не на 100 000 единици в моя случай
Последна редакция от plovcity : 10-03-2011 на 11:26
иди на поспчения от мен сайт - http://www.deltastock.com/bulgaria/i...xed-spread.asp и виж колко е един лот
след това реши кой е зайо
В твоят случай е колкото му зададеш да бъде от настройките за твое улеснение. И вместо да пишеш 0.1 лота, което реално са 10К ти пишеш само единица. Аз като им пробвах демото на делтите един лот беше по дифолт равен на 1000 единици. Но това не е един лот, единицата просто изобразява някакво количество и това не е един лот. Това което пише в платформата е глупост. Пиши в гугъл да питаш какво е един лот за да го научиш. Базови неща саКакто е ливъридж, маржин и т.н.