не е точно така, но няма да споря, че оспамихме темата
не е точно така, но няма да споря, че оспамихме темата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що бе темата е да се научат хората как се търгува. Ти от 10 поста не можа да разбереш какво и колко е 1 лот.
Продължаваш да си твърдиш че щото в твойта платформа така пишело значи така било.
То в тая платформа може да пише и че спред е колко моркова е изял зайо вчера ама ти сигурно и на това ще повярваш.)
Хората които разбират бая повече от мен и от теб са го написали. Питай чичо Гугъл да ти отговори какво са написали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мислиш ли че ми дреме за темата ?!
Казах ти че това което пише в делтата е глупост ти не та не. Провери в други сайтове. Понеже не го правиш, аз го направих.
http://www.babypips.com/school/lots-...-and-loss.html
Нещо ясно ?!In the past, spot forex was traded in specific amounts called lots.
The standard size for a lot is 100,000 units.
There is also a mini, micro, and nano lot sizes that are 10,000, 1,000, and 100 units respectively.
Това което делтите показват е микролот.
Последна редакция от privelege : 10-03-2011 на 12:09
Чичо Google кави ли не неща може да изкара...Ето какво ще изкарам аз:
1 стандартен лот = 100,000 единици
Каква да ви е стойността на 1 лот можете да изберете сами. В някои случаи, това зависи и от вида на сметката, която сте отворили. Може би ще се съгласите, че 1 лот при центова сметка не е като 1 лот при стандартната сметка.
Има мини лотове за сметка от 100$. Тогава 1минилот = 10 000. 1:100 левъридж.Чичо Google кави ли не неща може да изкара...Ето какво ще изкарам аз:
1 стандартен лот = 100,000 единици
Каква да ви е стойността на 1 лот можете да изберете сами. В някои случаи, това зависи и от вида на сметката, която сте отворили. Може би ще се съгласите, че 1 лот при центова сметка не е като 1 лот при стандартната сметка.
Ако сметката ви е под 100$ то тогава е демо сметка. И никой истински брокер няма да се занимава с глупости.
Това че някои платформи имат функция която е безмислена е друг въпрос. Важното е да си нагласиш позиция по дефолт не колко е лота в платформата ти.
Моите ужажения, greedforsuccess, явно разбираш къде, къде повече от брокерите на утвърдена брокерска къща, каквито са Делтите
:dddd, със сигурност разбира повече. а платформите не са правени от брокери а от програмисти. които имат бегли представи от търговия и някой им дава идеи накуп и те трябва да свършат работата. то за това от хиляди платформи има една шепа дето да стават за търговия и дето да не ти тровят живота с глупости.
добре, съгласих се....
само мир да има![]()
+1:dddd, със сигурност разбира повече. а платформите не са правени от брокери а от програмисти. които имат бегли представи от търговия и някой им дава идеи накуп и те трябва да свършат работата. то за това от хиляди платформи има една шепа дето да стават за търговия и дето да не ти тровят живота с глупости.
И делтите като условия не са зле, само дето не мога се оправя с платформата![]()
А като ги питах защо не мога да имам повече от един прозорец на един и същ инструмент ми се отговори защото прозореца бил активен за търговия и можело да се търгува директно от него![]()
ААаааа няма се разберем така.
Никав мир. В спора се ражда истината. Аз закво се дразня със всички. Да спорим , да има чужди мнения, току виж съм научил бая нови работи.
От както спрях да пиша по форумите взех да не печеля както преди. Та нали съм суеверен, та значи от това ще да е.
Явно избистря мозъка по някакъв начин.