единствено ми помага до толкова, до колкото съм си развил мисленетоно предполагам всяко висше образование развива мисленето на човека
![]()
единствено ми помага до толкова, до колкото съм си развил мисленетоно предполагам всяко висше образование развива мисленето на човека
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То мисленето хубаво го развива, но успеха на финансовите пазари за разлика от други дейности не е пряко свързан с интелигентността и умствения капацитет ..просто тази дейност не е за някой хора....нямаш ли смелостта да рискуваш,никога няма да започнеш, а не овладееш ли емоциите си ,никога няма да спечелиш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar (26-12-2013)
така си е. Всичко зависи от това какъв е човека, а не какво образование е завършил![]()
Логическото мислене е нужно,най-малкото защото работим с цифри и числа,както и средни математически умения.
От там нататък наистина всичко е преди всичко психология...Що се отнася до икономическото образование-не пречи,ама и не помага![]()
И аз мисля такаЗа един технически анализ или вълнов, никаква роля не може да изиграе икономическото образование . Ако гледаш ценовото движение дори не ти е нужен фундамент ,понеже последния може и да те подведе..........................
ем не е баш тъй...![]()
![]()
ку си попрочел туй онуй може и да съ усетиш ко седи зад трендлинииките, ПУТКрепите, пинбаровете и т.н.
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тъй е , друго е кът си прост каруцар![]()
![]()
мъ те и повече висшисти не отиват по дълечи
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ами ако си завършил Двигатели с вътрешно горене, или ЖП транспорт или някаква по машинна специалност, не вярвам как ще ти помогне това на борсата. ще падне едно четенееее.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
кривата на ценичката все повече съ убеждавам, че има бая общо с физични сили и взаимодействия![]()
![]()
индженерното може и да съ окаже от полза накрая
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.