туй е едно от най-лошите неща дет мож да ти се случи в близките две седмициможе би дори най-лошото
![]()
![]()
![]()
туй е едно от най-лошите неща дет мож да ти се случи в близките две седмициможе би дори най-лошото
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ракия нямам , но виш вино много имам![]()
![]()
от сутрин ду вечер промиваме храната с него
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ракията я предпочитам пред всички други алкохоли, ама домашната де, не заводският боклук.
снощи изпих последните 200 мл. имам обаче две бутилчини Джони и тийчърс, та май ще отварям, щото чак във вторник ще ходя да презареждам.
а пък си е студено вънка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аз винце си цоцам напоследък![]()
![]()
от онез мехчета по пет килца дет са си купувам
![]()
![]()
и съм се запасил бая
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
глей да си купиш от някой познат винце или какъв да е алкохол.
ще ти продаде не боклука, ами ако е добър познат или приятел ще даде нещо което е заделил за себе си.
Защо да не падне дебел сняг и да не можеш да идеш до магазина ли.................................................. .................................................. ..................................................
----------
Е тя ракията си върви за всяко мезе, и зиме и лете , и аз предпочитам хубавата домашна пред купежка.................................... .................................................. ................
или просто те мързи да ходиш до магазина, щото трябва да пишеш коментари или щото просто обичаш да си поркаш?
има ли друг вариант? уцелих ли?
щот на близкия магазин убавото вино скъпо... а до убавия магазин мъ мързи да одя пеша... а след известно количество поето от мехчето обикновено нямам и друг избор...![]()
![]()
![]()
хахахахахаха, аз затова прява един ход преди това. вместо едно купувам две.
кат ме пита жена ми защо?...... ми да има, знаеш ли дали утре ще има?
Правилно,рядко и аз ходя на шопинг ама взимам стабилно от всичко![]()