мен мъ е гнус да ям нещо дет го е барал някъв резак...![]()
![]()
и им нямам доверие ко са сложили вътре... не че на наште им имам, ама на онез съвсем им нямам...
![]()
![]()
![]()
мен мъ е гнус да ям нещо дет го е барал някъв резак...![]()
![]()
и им нямам доверие ко са сложили вътре... не че на наште им имам, ама на онез съвсем им нямам...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То има българи дето правят ба![]()
![]()
мъ то едно време бяха що годе свестни , а сега на всякъде само бяло сосче ти слагат
![]()
А чистото месо ... то де го знаеш от де е![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Една позната намери преди време, малко парче плочка в дюнера.
Замалко да си счупи зъба.
Ми късмет , аз на токова му викам Бонус![]()
![]()
аз един път тъй като си взимах 4-5 дюнера
имаше голяма тълпа
и в бързината не платих
И да ти кажа много вкусни бяха![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
и аз знам от мои приятели че наистина климата там е кофти, постоянни валежи и мъгли, трудно се свиква .................................................. .................................................. ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Англия е държава с гаден климат, само облаци и влага.
Като падне 20 см. Сняг тами те вече са в бедствено положение.
И това при положение че не се задържа повече от 2 дни този сняг.................................................. .................................................. ..................................................
нека им ... те заслужават![]()
![]()
да им измръзнат ягодките... да съ чудят ко да праят после
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То и при нас всеки сняг води до бедствено положение ,
винаги ни хваща неподготвени![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb