абре Фицка да не гониш корективно АБЦ за 3668............![]()
абре Фицка да не гониш корективно АБЦ за 3668............![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
JaY_Z (20-12-2013)
Пробвал съм да си изградя системата за тесен рейндж както е сега пазара, обаче не съм успял.
А ако влизам както влиза фицката директно на подкрепа, започвам да редя стопове.
Та затова съм харесал няколко инструмента и ако не е нещо като коледа и масови празници къде всичко спира, то все някъде има движения които да изпълват нужните ми критерии.![]()
REDA (20-12-2013)
немога да коментирам изцяло твоя метод и този на Фицката щото не ги познавам....то не е и нужно....според мене и от мойта камбанария....има коренна разлика в двата метода....при единия има механика на която се търси подходящата среда.....при другия има среда но се търси адаптацията с различни механики....язе дълго време се старая да се придържам към втория подход.....и още не съм се отказал за добро или лошо....то и за това трудно включвам друг "основен" инструмент освен ойро/долар...![]()
<< ordo ab chao >>
Nasko (20-12-2013)
КУЧИК имам чувство, че от доста време Евро>Долар
е най-трудната двоика за търгуване!!! Може да е чувство,
а има вероятност голяма да е и верно,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.