Мисълта ми беше, струва ли ти се възможна целта горе 1.406х от фундаментална гледна точка? Щото от техническа това излизаНе знам дали знаеш 2-то правило на Абсфреш за неправилна Б вълна (тази, която прави върха на 1.39), но то гласи, че с колкото Б-то се подаде над началото на А, то с толкова Ц-то ще се подаде под началото на Б
Така и формирах целта 1.3548 още като бяхме горе около върха.
Защото аз съм си в мечи фундаментален сценарии, но това не значи, че пазара не уважа и другите сценарии. Винаги се движи до максимума по даден възможен сценарии. В случая се покриваха 2, като хванахме по единия началото на вълната надолу, а по другия края.
Обикновенно когато стигне до точка на пълно отричане на даден сценарии първо прави някакво диагоналче и после изригване/срутване породено от стопове.![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо не, 1 фигур отгоре нищо не.
Ще излезе утре Драги ще каже, че потенциала за ръст в еврозоната изглежда супер, няма пипат лихвата надолу и сме на 1.40 за нула време. Аз разбира се, ще загубя пари от пут-а на индексите, но нищо категорично няма на този пазар.
Говорим за 1-2-3% отклонение, което е нищо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (13-01-2014)
I trade with an ICMarkets ECN account
Oleg (13-01-2014)
Е тя зоната не може да е точно числонищо точно няма в пазара
![]()
Седя и си чакам рейса на спирката...
И да кажа на софянци...ако немате да търгувате излизайте, че времето е приказка....се едно е пролет с едно уникално слънце....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?