Май и това момче ще излезе поредният "надувко" и кандидат за слава без да има вътък от вътреНямам думи простоПускам ви сигнали в реално време и се аргументирам защо. За кой *** му е да ги ограждам с барчета като са в РЕАЛНО време? Разбира се, че става въпрос за последния формиран бар... Или се очаква като пича по-рано да правя анализ на вече минала дата и да си създавам един вид сетимент или bias? "Ще съм мечо настроен в Евро долар и ще търся дълги сле деди кое си ниво и стопове можеби еди кога си". Това не съм аз. Идвам и ви поствам графика в реално време с КОНКРЕТЕН вход и се аргументирам защо можеби това е печеливш сигнал и след това ревизирам резултатите. И всичко което получавам обратно е нулев интерес + екстра спам как можело само на дневна да търгувам.
CADJPY се активира поръчката междо другото... но това можеби ми е последния пост тук, не виждам нищо конструктивно в тоя форум. А и имам сериозни подозрения, че единствените пари които правят повечето участници тук са бонусите акумулирани от спам....
Жалко!
Дааа...... Ми като не можете да мислите ,защо се барем захващате
Стойте си кротко в блатото, квакайте си......![]()
Последна редакция от saxsten : 20-12-2013 на 12:34
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (20-12-2013)
Еййй поредния тънко обиден..........ми кво да напраим че сме прости и неоценяващи гениите и гурутата..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-12-2013)
Ще се научи..ако не е мързелив и го желае...опит му липсвса...в животаМладежа видял, че някой си Джейсън са го прочел милион пъти, прехвърлил 3 реда от постовете му и разбрал-неразбрал университет за трейдъри ше отваря
То туй ПА ако беше просто като ПАтка, щяхме сам милионери да се блъскаме тука
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ма не мога да разбера защо някой си мислят,че като надращиш два-три поста тука и всички тряя да ти ръкопляскат...........тя топлата вода мисля отдавна си е открита....дори и у нас си имам бойлер................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе дреми тиАре много фнимание му отделихме, па не сме и конструктивни
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Успешен трейдър "Влизам в LIDL-a,взимам си количкатаа,оглеждам се тук и там и се пълня със салам "![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И аз - даже е съвсем нов - миналата неделя го смених...............................