На дневна изобщо не е толкова трудно да се следт много двойки,нито пък много позиции ако имаш отворени.![]()
На дневна изобщо не е толкова трудно да се следт много двойки,нито пък много позиции ако имаш отворени.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да там сигнал на една двойка може да дойде след няколко седмици или месеци .................................................. .................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Bibco : 19-12-2013 на 13:23
Не е вярно, тука се говори за дневни графики. Иначе няма да имаш време да осмислиш, тоз бар бичи ли е, мечи ли е. Трябва си време да го осъзнаешзатова се гледа и седмичната, че дневната идва малко бързичка и човек може да е склонен да направи някоя сделка, без да е трябвало
![]()
Добре - така да бъде - прав си - daily timeframe е темата, но май там конкретно се говореше за действия в рамките на деня.Не е вярно, тука се говори за дневни графики. Иначе няма да имаш време да осмислиш, тоз бар бичи ли е, мечи ли е. Трябва си време да го осъзнаешзатова се гледа и седмичната, че дневната идва малко бързичка и човек може да е склонен да направи някоя сделка, без да е трябвало
Ама какво ли се обяснявам - аз теб не мога да те надговоря...![]()
И от тая тема нищо няма да излезе комай
Щом Олег и Бибко и Уйчовото взеха да ръсят мозък ,забрави нещо конструктивно да излезе от темата .
Фицката се напъва да каже нещо ма и то неговото ден до пладне
Ралчев пък си пуска графиките и кажи речи си приказва самичък
Аз например съм един много заинтерисуван слушател /читател/ и мене ме интерисува като каже някой че влязъл ,да каже от кое точно место е влязал да огради с кръгчета ПА сигналчето и сигналчиата, заради които влязъл и кво станало сетне.
Ама не виждам такова тука
Само някакви забранени сини зонички ама що са забранениможе само да се гадае
Или пък някакви съпротиви ама защо сме ги сметнали за съпротиви или за подкрепи
Така че ако пишете нещо обяснявайте го бре
Не може всичките да сме многоумни многознайковци като Олег![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Айде ся да не се обиждамеИ от тая тема нищо няма да излезе комай
Щом Олег и Бибко и Уйчовото взеха да ръсят мозък ,забрави нещо конструктивно да излезе от темата
Е от колко да е бе, нали трябва и да се спиФицката се напъва да каже нещо ма и то неговото ден до пладне
Ми те "лудите", малко така правят, даРалчев пък си пуска графиките и кажи речи си приказва самичък
Не виждаш защото е скритоАз например съм един много заинтерисуван слушател /читател/ и мене ме интерисува като каже някой че влязъл ,да каже от кое точно место е влязал да огради с кръгчета ПА сигналчето и сигналчиата, заради които влязъл и кво станало сетне.
Ама не виждам такова тука
Но съм съгласен
E a де, човекот копира от бай ти джейсън и трябвало да си запознат с на бай джейсън трудътСамо някакви забранени сини зонички ама що са забранени може само да се гадае
Или пък някакви съпротиви ама защо сме ги сметнали за съпротиви или за подкрепи
Аз ако бях толко умен, щях да имам ФерариНе може всичките да сме многоумни многознайковци като Олег![]()
И пак нищо не каза а само повтаряш другите какво са рекли.Айде ся да не се обиждаме
Е от колко да е бе, нали трябва и да се спи
Ми те "лудите", малко така правят, да
Не виждаш защото е скрито
Но съм съгласен
E a де, човекот копира от бай ти джейсън и трябвало да си запознат с на бай джейсън трудът
Аз ако бях толко умен, щях да имам Ферари
Ей за това не те харесвам
Ми ти имаш ли глава на раменете
Пардон имаш ли си шапка щото ако си имаше шапка може и глава да имаш
Вземи пусни една графика с подробни обяснения като за по незнаещите братя Да те видиме и ти как го търгуваш пози ПА Иначе със самохвалебствията ти сме запознати
Но как търгуваш на практика и как ги къртиш кинтите не знаеме![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване