Реде, понеже така мило ме закачаш, да ти кажа де - въпроса за магданоСа
на 4ч и дневна при мен си иска поне връхче, ако не друго, обаче на 1ч не е готово, даже се гласи за сел. Какви ще ги измъдри през следващите два часа - нямам идея - ще видим.
Реде, понеже така мило ме закачаш, да ти кажа де - въпроса за магданоСа
на 4ч и дневна при мен си иска поне връхче, ако не друго, обаче на 1ч не е готово, даже се гласи за сел. Какви ще ги измъдри през следващите два часа - нямам идея - ще видим.
Безплатен обяд няма!
Привет Хепимай вече те е налегнало коледното настроение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
или встрани................... едно странично движение докато пазарът асимилира и поеме в правилната посока
да насложи всички плюсове и минуси от данните за икономиките
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Хепи глътни една таблетка хром форте и ще убиеш желанието за неистово ядене на сладко
хи-хи.... моята малка тайна да се спася от килограмите и пристрастяванията към шоколад
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕДА ги гледа вчера големите
и доколкото си спомня не мине ли
1,3806-9 днеска утре ,,,някъф двоен врЪхт ставаше уж.)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (18-12-2013)
Реде, и аз ги гледах на 4ч - иска един връх между 3811 и 3830. Ама дали ще спре точно тамМакар че и друг път е спирал между два последователни екстремума и е обръщал. Обаче ако бие 3830 няма връщане
I trade with an ICMarkets ECN account