Аз го взех на 1.2205.Дано и днес поне 20-25 пипа още.Сутринта пак хванах 30 пипа.
Аз го взех на 1.2205.Дано и днес поне 20-25 пипа още.Сутринта пак хванах 30 пипа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напъвам се да са сета на Дизела таргет нивото, ръчках по темата назад
Губи ми се ....
Ам значи за 1.344444 да палим)
)
Последна редакция от КинО : 18-12-2013 на 18:46
alf (18-12-2013)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Я пак здравейтече одеве се наложи да поизчезна
- виждам, че добре се справяте
![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
след някой час иде времето за майсторите с 10-ти разряд.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ааа, не, шефе, не е Фомса - там мен хич не ме бива, а пък и когато съм го гледала наживо направо получавам сърцебиене от тези подскоци
просто минавам да ви видя, щото съм си вкъщи таз вечер и не ми се прави другото, което обикновено правя по това време - мързи ме![]()
Безплатен обяд няма!
Не, ШЕФЕ, просто няма смисъл преди ФОМК-а
първо ще има тик на умряла котка, после момент на размисъл, подивяла тълпа и докато си хване правилната посока
всичко предварително е все едно бъдещи намерения
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви