по-добре е да насочиш поглед към акциите в края на ноември...декември си донаместват доходностите и тогава си ловиш риба мрена у мътна вода.............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Мислил съм по този въпрос, но с акции много рядко съм се занимавал - само проби. Иска си познаване на материята...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алби, това тук си е практика.Отдавна си правя анализите и се мъча да разсъждавам по моему ...нищо, че тука не смея да натрапвам мнение и тъй нататък ...и не защото се страхувам,
че може да е грешно ...те платените анализатори по-зян като гледам ...не желая и да доказвам на някого ...няма смисъл - единственото важно нещо е да си вярвам...
а това няма да се случи ако споделям с хора готови да ме спънат и сритат, ей тъй за спорта (а няма как да променя своята чувствителност) особено по пълнолуние
Аз съм страшно неуверена на моменти, виждам нещата правилно, но като се намерят хора във форума,
които оспорват настойчиво... и аз започвам да се разколебавам и се отказвам от вярното решение, което съм взела.
После те си прибират профита, а пък аз мигам на парцали...
Веднъж, два, три пъти ...
Вече не се поддавам на самодоволството на знайковци.
Реша ли, че съм права, си следвам моето.
И в този смисъл имаш право, тук има хора, които ей така, за спорта, са готови да те спънат, да те сритат...
И не си струва да им се обръща внимание.
Просто ги игнорирай.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (18-12-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И аз каквото направя до петък това ще ми е за този сезонВсе пак не искам първата си нова година, като трейдър да я посрещна с Колю Марджина
.....................
Ако е така, едиственото нещо, което мога да ти препоръчам, е да примеш следната сентенция:
За да се научиш да летиш е необходимо първо да се научиш да падаш!
Лошо няма - догодина с нов късмет!
Успех!![]()
Спор няма, но... след първото падане ако не си научиш урока, по-добре потърси друга алтернатива
защото веднъж стомна за вода, втори път и на третия път се чупи
и от едни и същи грешки си обречен
infesta,
но си го усетил веднъж тази година нали
не бива да се завторва за една година
а пък на мен ми е втората година ...и колкото повече време минава ...по ги мисля едни ...дано ми издържи бушона
ivaceda, игнорирам ги вече по моему ...но да ми се зъбят, че съм се научила да качвам картинки ( голЕм смях)
по ми е трудно да не качвам
някои добри и стари трейдъри пък чисто технически не искат и да се научат да качват ...шарен свят дето вика Кльомбето
ivaceda (18-12-2013)
С чичо Колю се срещнахме миналия месец, сега вече всичко е ок, и затова смятам да не си насилвам късмета - обаче е много трудно да стоиш пред платформата и само да гледаш без да участваш !
infesta,
но си го усетил веднъж тази година нали
не бива да се завторва за една година
а пък на мен ми е втората година ...и колкото повече време минава ...по ги мисля едни ...дано ми издържи бушона
ivaceda, игнорирам ги вече по моему ...но да ми се зъбят, че съм се научила да качвам картинки ( голЕм смях)
по ми е трудно да не качвам
някои добри и стари трейдъри пък чисто технически не искат и да се научат да качват ...шарен свят дето вика Кльомбето
А, аз знам един друг израз по този повод:
"Свят голям, павильони разни"..
Вече от никого не се впрягам. Правя каквото аз си знам, стига да съм решила, че така трябва да бъде.
Иначе далече няма да стигнем, ей богу.
infesta (18-12-2013)