Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На твоите 50 кг ? или съдейки покартинката е метафоричноАз съм 90.. пък като се гледам от къде ги имам и аз не знам.. преди 3 години варирах единствено между 70-75 нито повече нито по-малко. Сега последната година 85-90...
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
48 ако трябва да съм точна, още два трябва да сваля за да изглеждам що годе добре
.................................................. .....................................
най-вече в ханша
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Че ти си жив скелет бе момиче![]()
![]()
трябва да има и мръвка къде да щипнеш
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
~@~, стречинга и разтягането смъкват лесно килограмите в същото време и тонизират.
въпросът е колко съм висока........................
и дали 50 килограма са подходящи за тази височина?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Зависи само от височината , но си е добре да има какво да пипнеш![]()
![]()
![]()
Мъ кът че ли такива с наща професия си търсят млади булки![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Лицевите опори също прибират корема.. а и упражнението от долната снимка също е много ефикасно. Паласките също биха си заминали с няколко формации на коремни преси. А има и едно упражнение за което по принцип ще ти трябват тежести някакви, но и туба с вода ще ти свърши работа за в домашни условия. А ако искаш мога да ти пратя една кардио тренировка която със сигурност ще те изтущава и ще гори успешно.
![]()