Oleg, ФАФА правилно дума
Oleg, ФАФА правилно дума
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
даваи доларе,,,,,шшштшшшт тихо!!.........................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (17-12-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Цяла вечер се чудя. Мъжът ти не се ли е напил вече, и да те е напердашил? Или се е напил, и ти си го напердашила? Много си агресивна днес.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ми а НАЗДРАВЕ да е тогава)
Сватбата .... ко стаа .... покани нема ....
Ма то и подаръци ше требват ....
Освен списък да направите па ний да си избираме)
Аз обаче поече от жартиер за булката немога да поема)
ако искаш да прай партия и да ги направим чифт![]()
![]()
![]()
ако ме поканят де
абе Баба Меца де се загуби липсва ми за нздравето
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Добрю ютрю
Ади АлфРЕД ставай да ПРОЦЕДИРАШ!!!
Зарад ПРАСИТО и неговите "другари" не
можем две приказки да си кажемн тука.
Хубу, че сутрин рано го няма.
То бива то може ама,,,,,,![]()
alf (18-12-2013)