Ами....кат съм чувал завеждащите отделения в някой болници колко зимат, кат, че ли е оправдано
По пет цифрени суми кят първата не е едно нито две...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз затворих късата и излизам на разходка![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
доктор е научна степен бря
Онези са лекари
То за лекар знаеш ли какъв акъл трябва човек да притежава и да помни супер много. Аз забравям много бързо![]()
Някой има ли идея.
От една платформа спокойно си копвам чарновете за форума. А от друга, пак МТ4ка, нещо не става. А не съм пипал нищо по нея.
Не мога да си копи-пейстни чартовете с паяжината!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щангите съм ги зарязал .имам травма на китката и при трениране с щанги започва много да ме боли .
като ходех преди на фитнес много се качваше найстина ,но не е чисто ами и мазнотиясега от 3-4-5 месеца пердаша само стрийт фитнес и разликата е много голяма.... не се качва толкова много , но ставаш релефен а не мазен .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къв е тоз рейндж навсякъде бря !!!![]()
![]()
Баси рейнджа, баси чудото. Да не чакаме някой умник да се изкаже пак ???
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
май май точно това чакаме![]()
![]()