Той къде му е стопа?
По всичко изглежда за бичи настройки, но защо ли ми се струва, че ще го обърнат надолу утре?ей така в противовест на всичко!
----------
На кой?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото си подвластна на Фицката и той подсъзнателно ти е втълпил, че утре ще го обърнат надолуПо всичко изглежда за бичи настройки, но защо ли ми се струва, че ще го обърнат надолу утре? ей така в противовест на всичко!![]()
фицката (17-12-2013)
Неее, даже сме писали по едно и също време!
Нямаше кота да прочета дори!
Подвластна? Това, че му искам акъл, подвластва ли съм станала? Лелеее как така му изпуснах края......а аз си мислех, че съм по-волева!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег не може да се изразява правилноИскаше да каже, че както аз така и ти сме подвластни на любовната искра, което пък насочва мислите ни в една посока
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (17-12-2013)
Абса заседанието на ФЕД тече в момента, има неофициално изтекло инфо че е взето решение следващите 6 месеца да не се намалят стимулите
утре ше го обявят в 21 часа и глей ко ше прави еврото 1.4000 от един път![]()
аиде пак доди за късо...........от65.................фул.. .............
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Oleg (17-12-2013)