Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-12-2013)
Добре де, що си кривиш душата с цел да го ядеш, та ме караш да го защитавам.
Имаше дълго от 3540 мисля и го затвори на 3800 някъде, имаше късо някъде от 1.38 и го затвори петък на дъното и купи. Поне така писа. Имаше дълъг кабел, затвори го на 200+ точки.
От известно време му следя позиции нарочно да си изградя мнение и засега с изключение на една дълга/къса, първата на стоп, втората затворена ръчно всички му е по план.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ем най-вероятно не![]()
![]()
ма ку има педероли да знам поне да съ опитам да поотрезнея за малко следобеда
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си шотне позициите, ше му повярвам. Иначе си го знам още с предишния ник кви ги дърдори.Добре де, що си кривиш душата с цел да го ядеш, та ме караш да го защитавам.
Имаше дълго от 3540 мисля и го затвори на 3800 някъде, имаше късо някъде от 1.38 и го затвори петък на дъното и купи. Поне така писа. Имаше дълъг кабел, затвори го на 200+ точки.
От известно време му следя позиции нарочно да си изградя мнение и засега с изключение на една дълга/къса, първата на стоп, втората затворена ръчно всички му е по план.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш