давай еврооооо![]()
давай еврооооо![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ivaceda сподели на къде мисли , че ще бъде курса според нея ........ Предполагам не го е измукала от палеца си , а е базирано на нещо , каквото и да е то ! ТИ , нищо не казваш , но отричаш нейното .......По цели седмици , те слушам как ''няма вход'' , как си ''направил 14 пипса - доволно '' .............Имам някаква бегла представа , че си нещо като ония неVIP-a от Биг Брадер (забрайх му името ).......където се мисли за голем играч, психолог и че всички други са мишки ............ Аре пък да те чуем тебе ..........на къде е курса , до къде ще стигне в срок до 3 дена .....................
.................. Ааааааааааааа .............. мълчиш.................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Късааааааааааа @35965 за @34777
ДАВАЙ ДОЙЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
а не е ли 1.3370 по ми харесвакато за дойлерете
май пак само Дизела се оказа, че е в правилната посока... казах ви аз да му следите разсъжденията..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Глей как убу скочи еврото 25-30 пипоняка. Моята къса на долар-канадец още не може да отрази поевтиняването на гущера![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
рано е още за заключения ще видим какво и кой е бил прав
----------
а не мислиш ли че вече има двойно дъно на канадеца??????? и трябва да си на дълги
Нищо чудно типично по американскиЩе се споразумеят в 23:59:59. Майстори са всички политици на този спорт.
А пък за бедните трейдъри остава само денонощното дебнене на графиките, накъде ще тръгне търгУвията.
Обърнете внимание, че ойрото не ще и не ще да да поскъпва повече . Въпреки несигурността. Защо ли?....................................
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"