Хахаххахаха. Интересна работа ей интересна. Аз пък обичам да пълня гърнр с мръвки три вида и между тях лучец, като преди това мръвките в марина поне 24 часа.
Хахаххахаха. Интересна работа ей интересна. Аз пък обичам да пълня гърнр с мръвки три вида и между тях лучец, като преди това мръвките в марина поне 24 часа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Absfresh (15-12-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
да не си ходил на някой на гости в Македония.................................................. .................................................. .................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съмчувал за това, ама сърмите с каймица вътре не само с оризец.
Ставало страхотно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ходил съм много пъти, ама не го знам от тамЕдната ми баба беше от едновремешните бежанци и тя го правеше това
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (15-12-2013)
Чакай, че се зачетох в абв..................![]()
Ти полудя ли?
Искаш да не се науча ли? Как така ще триеш, знеш ли колко неща си ми разяснил?
В началото, една графика я гледах 3 часа и не разбрйп какво се случва, след нова някой те беше попита и ти разясняваше.....и тогава ми светна, защо и как?
Моля ти се не така с лошото.![]()