Котак ко напрай вееееееес тез нетрадиционни методи за приготовление на сърми, изгони всички от форума
![]()
Котак ко напрай вееееееес тез нетрадиционни методи за приготовление на сърми, изгони всички от форума
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (15-12-2013)
На фурна? Не съм пробвал до сега.
Да взема да пробвам а? Иначе ако има и пържоли между тях пробвал ли си?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Такова хубаво немско кисело зеле има в консерви по 1 евро парчето, дето не можеш го изяде. Бачо киселяка да си го яде сам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (15-12-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И пак вкуса е различен, защото ги правят по друга технология, а не по традиционния начин!
Лятоно веднъж купувах такива буркани със зелеви листа, зелето твърдо и правено с лимонена киселина сигурно. ?..не зам, но беше различно!
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (15-12-2013)
Това немското в консервите е страхотно, но няма как да се направят сърми, защото е много тънки жулиенчетаА инък онези дето купувам от българските и руските магазини ми се струват като бабините
Аз слагам и много подправки като си готвя
![]()