Някой да е виждал мойта изгора
п.п. ТЯ СЕ ПОЯВИ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абс, казах чевиждам главй с рамене.....амй не ми вярвате,
Или за друго говориш.?
----------
Събра ли за колата? Или за догодина ще остане?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (13-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да това ограденото в жълто!
Точно за това.....одеве казах, но Фрииленсър каза, че друго било някакво дъно!
А ти изчезна с масажистката!![]()
Фицка, обясни и, че това не е глава с рамене, че от мен не вдява...
I trade with an ICMarkets ECN account
Не, 32к евро събрах, остават ми 18к еврака, а оцениха 2 годишна мазда 3 на 25к километра с всички възможни екстри, автомат и т.н. за 10к евро, чак ме обидиха.
Докат събера и Мазда ще докарат хибридна 6-ца при това за 70к лева и май натам ще се насоча.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?