ПРАСЬО за тез ЧЕВЕРМЕТА нивгаш не си споменавал!!!
С кои ги правите????
Кога?????
Араби участват!!!
Ако участват значи СВИНЕТА не въртите!!!)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе лично саекото не съм притежавал но са ми правили кафе от такава машина-автомат.....незнам дали е от кафето или от нещо друго.....ма не ми хареса.....делонгито дето ползвам от незнам колко години е единствения електроуред дето го взех на едни пари а сега струва по скъпо......и от кафето му съм доволен....тоз крема диск имам чувството и пясък да му сложиш пак че му направи каймак....
ПП а иначе най бруталното кафе дето съм пил беше от една машина марката май солак беше ама стара от първите.....вътре имаше някакъв барабан дето се върти и така изкарва кафето от центробежните сили.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
БАБО МЕЦО малко остая до на РЕДА лимитя!!!
След това си са твои МЕЦАНСКИ дела!!!)
П>П>Излезнах!!! Добре сЪ получи!!!
МЕЦАНА сега ще подгони курсо!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (08-01-2014)
Тея хамериканци пак извадиха данни... еврото за милисекудни се строполи - как става това, ако не знаят копелетата предварително и не са си нагласили ниво за ордери![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Ми с кои тогава??? То си требят ХОРА!!!
То сега ЕГНЕТА, ако има са малечки за ШИШ.
Сигур карате с миналогодишни ШИЛЕТА,
а ако си с араби направо на дръти КОЧОВЕ!!!
Ил малки СВИНЕНЦА връткате???)
![]()
дълго евро от 1.35850, лимит 1.36600, стопче на 1.35400
да видим таз вечер екшън ше има ли на фомк
бичи екшън над мечките![]()
An Arab was interviewed at the US Embassy.
Consul : What is your name?
Arab : Abdul Aziz
Consul: Sex?
Arab : Six to ten times a week
Consul: I mean, male or female?
Arab : Both Male and female sometimes camels
Consul: Holy cow!
Arab : Yes, cows and dogs too
Consul: Man,......... isn' t it hostile?
Arab :Horse style, dog style, any style
Consul: Oh dear!
Arab : Deer No ,hole too high, run too fast!
фицка , ще има ли дълги евра бря ?
++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА