Тук никъде не съм яла хубаво приготвени!
Виж в Бургас и Слънчев бряг и Варна, са пО майстори!
Но нормално!
А в Италия как ти приготвят. ?........приказка!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (16-12-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (16-12-2013)
Не мо'о та рАзбера ............. На Майорка имам цяла колония приятели , на Коста дел Маре ... ли .. Коста дел Сол ...ли беше ...е най - добрия ми приятел . Фирма строителна има , милиончета напрай ...... аз няма да ида със с'тинки ....... Искам да кажа , и тук да имаш добри пари ....си е Испания ,,....... и почти не виждаш ''скъпотия'' ''мизерия '' , а па за ''гражданската война '' - да не говорим
Чувал съм го и от други, които не са живели извън България, но аз имам собствено мнениеНе мо'о та рАзбера ............. На Майорка имам цяла колония приятели , на Коста дел Маре ... ли .. Коста дел Сол ...ли беше ...е най - добрия ми приятел . Фирма строителна има , милиончета напрай ...... аз няма да ида със с'тинки ....... Искам да кажа , и тук да имаш добри пари ....си е Испания ,,....... и почти не виждаш ''скъпотия'' ''мизерия '' , а па за ''гражданската война '' - да не говорим![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nikky (16-12-2013), Emil Enchev (17-12-2013)
Пич иди в Делиормана или в област където преобладава ....Не мо'о та рАзбера ............. На Майорка имам цяла колония приятели , на Коста дел Маре ... ли .. Коста дел Сол ...ли беше ...е най - добрия ми приятел . Фирма строителна има , милиончета напрай ...... аз няма да ида със с'тинки ....... Искам да кажа , и тук да имаш добри пари ....си е Испания ,,....... и почти не виждаш ''скъпотия'' ''мизерия '' , а па за ''гражданската война '' - да не говорим
да видиш как се прави бизнес и как се извиват ръце
ще прайш бизнес на кукуво лято колкото и успешен да си
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви