Прибрах аз 23 пипа - чакам тест на шията да скъся пак. Пфу, прекъснах огромна черна серия
Вчера на два пъти по 20 пипса + ги изгледах как ми удрят стоповете![]()
Прибрах аз 23 пипа - чакам тест на шията да скъся пак. Пфу, прекъснах огромна черна серия
Вчера на два пъти по 20 пипса + ги изгледах как ми удрят стоповете![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (13-12-2013)
Хубав пробив тръгна, плътничък и аз ще пробвам къса на шията с цел 3707
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Как сте агънца???
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
INedelchev (13-12-2013)
Аба паунда не пробива ли с никви обеми
..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мъча се тука на лап топа и затова. То си е лапешка работа , трейдинг в леглото.
Трябва се седне на бюрото, да си го видиш на големите монитори, да придадеш работна атмосфера.
Вчера тичах на 1 градус, уж с термо дрехите отдолу и пак днес не мога си спра хремата. Освен пак да излезна да тичам, да замръзне.
Как сте агънца???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
I trade with an ICMarkets ECN account
Баааааааа кабела е педаааал, както казах по-рано ...
Даде си таргет 20 пипа .....и удриииии още 40)
))