фицката, скъси ли от 3770? Аз се заблях и пропуснах - ама е добре да даде още един опит
фицката, скъси ли от 3770? Аз се заблях и пропуснах - ама е добре да даде още един опит
I trade with an ICMarkets ECN account
freelancer (13-12-2013)
Този кабел, въобще не го следя!
Но ако искаш да ми направиш подарък по случай днешнаят ден!........мога и пусна?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не се притеснявайте, аз скъсих от @3760 обаче!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гадина световна е кабела - кат тръгне се прави супер движения
Ама докат тръгне .... изтръсква сичко от клоните
То там надолето да тръгне ... много има да въри![]()
Най-мразя преходните фундаментални зони. Дето с малко е под таргетите, остава седмица две до смяна на цикъла, но дори и да обърне модела е валиден, а може и да продължи още 5-6 седмици по тенденцията.
Райско време за вълновиците по елиот. Всеки ден нов сценарий и все грешен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (13-12-2013), JaY_Z (13-12-2013), coldys (13-12-2013), freelancer (13-12-2013)
Фицка това са 7 (седем) пипа....предпочитам да гоня суингове.....дето сега ги нема....и затова дърпам сополе...малко по късно и пишока ще си подърпам и ще полегна......
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (13-12-2013), freelancer (13-12-2013)