И на РЕДА не му хареса до тука.
Да видим по ИКЕНДИЯ и след нея кво ще е!!!
Все пак позицията е на някъф мижЪф плюс.
ДАВАИ ЕВРО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
И на РЕДА не му хареса до тука.
Да видим по ИКЕНДИЯ и след нея кво ще е!!!
Все пак позицията е на някъф мижЪф плюс.
ДАВАИ ЕВРО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (10-12-2013)
ми в днешния ден всякакви напъни за ъп.....ги смазват брутално.....на текущи нива ми е интересно дали ще има някаква реакция....
ПП аз за ойро/йена говоря....
----------
що му се случи на дакса бре...........
================================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Бааааааагггггуууууу златюююююююююууууууу)
Нечовек а .... желязооооо)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh,
Много благодаря за разясненията. Купих малко пут опции със страйк 14400. Ако Дау направи нов връх до 20.12 ще добавя още.
И да се надяваме, че февруари ще видим поне за няколко часа, Дау под 13 500.
Трябваше да изчкаш.
Защото един компонентите е времето. Тя се купува с дата и колкото по-късно я вземеш, спрямо датата на изтичане толкова по-евтина. Има т.н. времева премия. А аз мисля, че ще има предновогодишен напън нагоре и това ще ти яде от времето.
Аз ще вземам преди нова година или на 3-и, 4-и януари.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса колко би струвало в момента един контрактНапротив, като не си се занимавал, нормално да не си наясно. Ще хапна и ще пусна една картинка с разяснения.
----------
.................................................. .................................................. .................
Ако искаш да купиш на момента, просто натискаш върху цената. Можеш да сложиш чакащи, като поставиш бид или оффер, както можеш да го обвържеш с иф, ако курса стане еди си колко, то ще купиш или продадеш.
да се пусне един ПУТ за 15 777 ????![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Да де, но е малко скъпичко от там премията.
То требе да се превърти инструмента и да
се посмята от къде да е най-изгодно да се реже!!!)
Някъде няма ли он-лаин калкулатор???
Хайде де, цял ден в една позиция цикля.................
Бутнете малко, че ще затворя!