Не издържам вече![]()
Само турски сапунки ....
Смятам да организирам протестно движение с искане да бъдат ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН...
Толкова ме дразни тази турска инвазия по телевизията.
Някои ще ме подкрепи ли?
Не издържам вече![]()
Само турски сапунки ....
Смятам да организирам протестно движение с искане да бъдат ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН...
Толкова ме дразни тази турска инвазия по телевизията.
Някои ще ме подкрепи ли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много хора ще те подкрепим... за жалост и тез насреща няма да са малко - щот чрез тез сапунки избягват реалността, която съседите отдоле ни поднасят...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз съм ЗА..........good:Добре,че по БНТ-то не ги въртят.................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
там само новини на свински пущат... поне аз тъй знамто май само по бтв-то пущат... ама то си е циганска телевизия
![]()
Бях на гости при родителите си и майка ми се гледаше някакъв турски филм...
Толкова ме подразни тая боза че не си сдържах нервите...
Това трябва с закон да се забрани...
Само хората без работа ги гледат![]()
![]()
демек безделниците
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Пуснете си НОВА ...,
дават хубаво филмче![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Брой ме и мене. Направо промиват мозъцитена хората как Турция е супер европейски настроена с висока ценностна система и кви ли не простотии. А същевременно оня където идва в България турчина и говори из доброжанският край как щели сме дасистанем пак турчаля и си искали отоманските паметници.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ох ти остави ,ами виж из улиците колко "насапунисан" народ върви
Ми то вече хора не останаха бе аланкоолу![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (08-12-2013)
лошото е, че има кой да ги гледа и слушато инак винаги тъй са говорели, ама сега не само не ги изселваме и колим, ами ги и слушаме
![]()