GGBG, полудя ли?Постваш това във всяка една тема.
![]()
GGBG, полудя ли?Постваш това във всяка една тема.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой търгува ли през лаптоп с така наречената флашка за мобилни интернет? Към кой оператор е най-оферта да се вържа?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дет е най-евтинко там е най-оферта![]()
![]()
на виваконя май са им най-убави флашките - демек най-рядко прекъсва нетя
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Никой сериозно търгуващ не би го правил![]()
сигурно ще ти прекъсва през 2 минути
на работа редовно търгувам с флашка на МТел доволен съм и си зависи каква скорост ползваш най-вече
предполагам няма кой знае каква разлика между мтел и виваком
аз съм оставал само на мобилен интернет - само че смартфон нагласен кът рутер - не е прекъсвал изобщо за по няколко часа![]()
![]()
обаче има значение и хардуера къв е - а за глобулските флашки по-старите бая смотани бяха
![]()
![]()
м-тел по традиция убави работи дават, ма и ценичките са им убави... ама пък виваконя е на онез дет протестираме срещу тях... тъй че както решиш
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Когато става въпрос за връзката лаптопите са по-добре от таблетите. А от репликите на таблетите съм отвратен направо.А и удобство то е друго.Сега се предлагат хибридни устройства,които на свои ред са интересни.А за търговията според мое скромно мнение наи добре от новите ултрабуци,които имат SSD твърд диск.От тях има и по-компактни модели, са по-тънки,и са предостатъчно мощни за да не се изнервя един търгуващ човечец с допълнителни кахъри.
----------
Да и послеи плачат и богатитееее
![]()
Последна редакция от rolld : 09-12-2013 на 10:35
Да питам нещо: Имам вече 5" тел с андроид. Ще си сложа МТ4 на MetaQuotes, а ще си влизам с акаунтите на Инста и ВаренГолд, но да питам друго - някой използвали разните други приложения за финанси / новини и прочие / от Гугъл магазина ?
Благодаря предварително! Всели празници!
На мен честно казано ми се видя доста орязано това МТ4, а тук там казват, че версията за айфон уж била по-добре? Съмнявам се разбира се, но ако някой е пробвал? Има и други мт4 платформи из маркета, но май са само към определени брокери.
Сложих си платформата на Инста / МТ4 дроид нещо си / и МТ4 с акаунта ми към ВаренГолд, но сега няма търговия или поне читава за да видя как са. Иначе на НетДания сложих, МаркетУоч-а, ФорексФактори календар, Блумберг и това е за сега. В последстие ще редактирам. Ако някой има "поглед" да съветва. Приятни празници и успешна търговия след тях![]()